Miszje Szociális Támogatás

ko

Tisztelt Írók, Szerkesztők, Fordítók, Illusztrátorok!

Kiírásra került a MISZJE Szociális Támogatására vonatkozó 2022.októberi felhívása, melynek keretében az Elnökség Szociális Bizottságának összesen 5.297.019 forint szétosztására van lehetősége.

A MISZJE Támogatási politikája alapján a MISZJE tagjai és jogosultjai évente egy alkalommal kérelmezhetnek szociális támogatást egyesületünktől a felhívásban foglaltaknak megfelelően. A pályázók egyszeri, legfeljebb bruttó 100.000 forint összegű támogatást igényelhetnek kérelmükben.

A kérelmek beérkezését 2022. 11. 10-ig várjuk!

Reméljük, minél több tagunknak és jogosultunknak tudunk lehetőségeinkhez képes anyagi támogatást biztosítani ezekben a nehéz napokban.

Minden további részletet megtalálható honlapunkon. A teljes kiírást, illetve az adatlapot is elérhetik az alábbi linken keresztül:

https://miszje.hu/hirek…/szocialis-tamogatas-2022_10

Ki számít jogosultnak?

Amennyiben a MISZJE irányába adatszolgáltatást nyújtó könyvtárak valamelyikében akár egyetlen alkalommal is kölcsönözték az Ön valamelyik művét, ön már jogosultnak számít.

Amennyiben kétsége lenne afelől, hogy ön jogosultnak minősül-e a Magyar Irodalmi Szerzői Jogvédő és Jogkezelő Egyesületnél, érdeklődjön a miszje@miszje.hu e-mail címen munkatársainknál!