2017 őszén indul az új félév

Idén először online is be lehet kapcsolódni az Íróiskola munkájába. Így akik eddig a földrajzi távolság miatt nem tudtak részt venni a kurzuson, azok is jelentkezhetnek.

Tanáraink nem csupán oktatnak, hanem segítenek is a tájékozódásban, a szakmai kapcsolatépítésben, a legjobb írások publikálásában.

Félévente, az adott szemeszter végén, a Magyar Írószövetség lehetőséget biztosít ahhoz, hogy diákjaink egy felolvasóest keretében bemutatkozhassanak közönségük előtt is a szervezet székházának klubtermében. 

Az Íróiskola tehetséggondozó programja elméleti és gyakorlati alapokon nyugszik.

A kreatív írás szemináriumot Mezey Katalin Kossuth-díjas, József Attila-díjas költő, író tartja. A foglalkozások során, az általános szakmai tudnivalók elsajátítása és a stilisztikai képzés mellett, mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy egyéni alkotói folyamatait elmélyítse.

Az elméleti képzés hiánypótló jellegű. Emellett segít feltérképezni a jelenlegi irodalmi horizontot, ahol el kívánják helyezni magukat az írással komolyan foglalkozni vágyók. Állandó tanáraink figyelmet fordítanak hallgatóinkra, és segítséget nyújtanak a tájékozódásban. Az irodalomismeretbe Baán Tibor költő, kritikus, pedagógus vezeti be a hallgatóságot.

Az Írók írókról sorozat keretében kiemelkedő kortárs szakértők és alkotók tartanak előadásokat.

Hagyományos képzés:

Időtartam: 12 héten keresztül, heti két alkalommal 2 x 45 perc
Helyszín: a Magyar Írószövetség székháza (Bp. Bajza u. 18.)
Hétfőn és kedden 18:00 órai kezdettel tartjuk a foglalkozásokat.
A félév díja: 80.000 Ft+ Áfa, azaz 101.600 Ft

Online képzés:

Időtartam: 12 héten keresztül, heti két alkalommal 2 x 45 perc
A foglalkozások webkamerán keresztül követhetőek, kizárólag az Íróiskola hallgatóinak.
Félévente egyszer lehetőség van a személyes konzultációra az Íróiskola állandó tanáraival, a Magyar Írószövetség székházában.
Hétfőn és kedden 18:00 órai kezdettel tartjuk a foglalkozásokat.
A félév díja online résztvevőknek: 40.000 Ft + Áfa, azaz 50.800 Ft

Jelentkezési határidő: 2017. október 24.

Információk: iroiskola@iroszovetseg.hu


Budapest, VI. Bajza utca 18. Levelezési cím: 1397 Budapest Pf. 546. Telefon: 3228-840 / Fax: 321-3419 E-mail: iroiskola@iroszovetseg.hu