Novák Valentin

nv

1969-ben születtem. Magyar tanári végzettséget szereztem. Dolgoztam, egyebek mellett, újságíróként (Pest Megyei Hírlap, BörtönÚjság etc…), rendszergazdaként, mentorként, nevelőtanárként, ifjúsági szociális munkásként.

2005-ben megalapítottam, a mai is működő, Kelemen Kör Független Művészeti Egyesületet.

2011-től kreatív írást tanítok a Hungarovox Oktatási Stúdióban.

Részletesebben: www.novakvalentin.hu

• : Budapest, 1969.
  • : költő, író, újságíró, könyszerkesztő, tanár
  • : ÁLOMTOURBINA (regény, Hungarovox Kiadó, Budapest, 2016) HOVAVONATOZNI (versek, Hungarovox Kiadó, Budapest, 2013) PÁTERNOSZTER (regény, PONT Kiadó, Budapest, 2012) ZSÍR BALÁZS OLAJRA LÉP (pikareszk regény Gángoly Attilával, Tarandus, Győr, 2011) ECETTEL SAVANYÍTOK / MEMENTO MÓNI (novellák, PONT Kiadó, 2010) BIZTOS FOGYÁS (állatmesék, PONT Kiadó, 2008) CSÍPES M@TYI (vígeposz, Z-füzetek, 2006) MAGYAR RULETT (novellák, Széphalom Könyvműhely, 2006) JAPÁNKERT (versek, Parnasszus könyvek, Új Vizeken sorozat, Budapest, 2002) ZSÍR BALÁZS (pikareszk regény Gángoly Attilával, Hungarovox Kiadó, Budapest, 2001) ROSKADÁS (versek, Seneca, Budapest, 1997) NO! JÉ! AVAGY EGY MAI, MAGYAR MERÉNY (kisregény, Új Bekezdés, Miskolc, 1994)